Sex in the City

Ik keek altijd graag naar deze serie, Sex in the City en soms had ik gewild dat ik deel uit zou maken van zo’n meidengroep. Maar als ik er over nadenk dan ben ik deel van zo’n meidengroep. 4 meiden in the city of The Hague.

Alle 4 zijn we verschillend, 3 zijn moeder, 2 zijn altijd een beetje gek en schunnig, 1 praat met een Engels accentje, 1 heeft een hond, 3 zijn er uit elkaar, 1 of 2 zijn getrouwd misschien wel 3 maar dat moet ik even navragen, 2 zijn ambtenaar, 1 is journalist, 1 reist veel voor haar werk, 2 in de 40, 1 bijna 50, 1 over 50, 2 in Zoetermeer, 1 in Den Haag, 1 in ’t Gooi, 1 rookt, 2 gestopt, 1 nooit gerookt en dat maakt van ons een leuk gemêleerd gezelschap met goede verhalen.

Altijd als we elkaar zien is het feest. Zo zijn we een weekendje naar Breda geweest, lekker wezen shoppen, stappen en dansen. Echt uitgaan tot in de late uurtjes, althans dat dachten we. Rond 02.00 gingen we retour naar ons hotel en zagen we de treinen leeglopen met jong publiek op weg naar de stad om nog te gaan stappen, best oud voelde we ons maar we hebben heerlijk gedanst.

Als we er even doorheen zitten dan weten we elkaar te vinden. We zien elkaar verdrietig, vrolijk en soms wat deprest. Maar de avonden zijn toch altijd weer gezellig. We zijn de nieuwe maar jonge 40/50 plus generatie. We hebben zelfs een appgroepje geopend. Moet niet gekker worden….

2 weken geleden zijn we lekker Thais gaan eten in het centrum. 1 van ons is net “gescheiden” en ik vind dat ze het geweldig doet. Ik ken haar angsten maar weet zeker dat, ze net als ik, deze overwint. De ander is met wat collega’s aan het planken, stijf liggen en dat 3 minuten lang. Voor strakke billen!! Alles aan deze dame is nog strak!  De manier waarop ze het brengt is hilarisch en ik zie het zo voor me. De laatste heeft een moeilijke dag gehad op het werk maar ze fleurt een beetje op tijdens het eten. Toch voelen we  met haar mee. Dan ik… ik heb ze gewoon enorm gemist en luister naar alles wat er is gebeurt en deel nog wat Gooise verhalen.

Als ik naar ons kijk hebben we alle 4 een eigen karakter en een eigen verhaal. En vergelijk je ons met de serie dan hebben wij ook een Charlotte (moedertype), Samantha (vrijgezelle dame met pikante verhalen) Carrie (getrouwd met haar mr Big) en Miranda (de hard werkende advocaat met kids).

Als de avond weer voorbij is en ik de dames weer netjes heb thuisgebracht rij ik altijd weer met een big smile terug naar ’t Gooi. Een smile van goede verhalen, een smile dat ik het Haagje en deze lieve meiden nog heb en een smile dat het iedereen goed gaat.

Tot gauw lieve meiden!

De mazzol!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *